Τον εφιάλτη που έζησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στον αγώνα της Ιταλίας με τη Σερβία, για τα προκριματικά του Euro 2012, έφερε και πάλι στη μνήμη του ο Τζιόρτζιο Κιελίνι, ύστερα από ερώτηση που δέχθηκε από εκπροσώπους του ιταλικού Τύπου. Ο αμυντικός της Γιουβέντους υποστήριξε πως δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος των επεισοδίων μέχρι τη στιγμή που βγήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

«Ήταν τρομερό αυτό που έγινε, ιδίως για τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο γήπεδο. Υπήρχαν πάνω από χίλια άτομα μικρής ηλικίας, ενώ τα παιδάκια που μας συνόδευαν κατά την έξοδό μας από τα αποδυτήρια ρωτούσαν συνέχεια τι συμβαίνει» δήλωσε ο Ιταλός μπακ.

«Δεν είχαμε καταλάβει την έκταση των επεισοδίων, αφού στην αρχή είδαμε μόνο μερικά καπνογόνα στην εξέδρα. Μόλις όμως συναντήσαμε τους παίκτες της Σερβίας μας είπαν ότι είχε δεχθεί επίθεση το λεωφορείο της αποστολής τους, ενώ κάποιοι είχαν προσπαθήσει να μαχαιρώσουν τον τερματοφύλακά τους. Τότε αντιληφθήκαμε όλοι το πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube