Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο προηγούνται 1-0 με τέρμα του Λεάλ στο 40'.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.



95' Σφύριγμα της λήξης. Ο Εργοτέλης κατάφερε να νικήσει τον Πανιώνιο για πρώτη φορά εκτός εδράς! Αυτή είναι επίσης η πρώτη νίκη της κρητικής ομάδας απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες ύστερα από το 2006 (2-1).

93' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Καρέλης αντικαθιστά τον Ρομάνο.

92' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Σαρρής μπάινει στη θέση του Μπέτο.

89' Ωραία προσπάθεια Φραγκουλάκη ο οποίος μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει από τα αριστερά, αλλά ο Μάχο διώχνει σε κόρνερ με ωραία επέμβαση.

86' Εκτέλεση φάουλ από τον Πούπο, ο Δασκαλάκης δεν συγκρατεί τη μπάλα στην έξοδο που πραγματοποιεί, αλλά οι αμυντικοί του Εργοτέλη απομακρύνουν τη μπάλα πριν τον κίνδυνο.


82’ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Λεάλ ο Ορφανός.

80' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Γουνδουλάκης στη θέση του Φουνγκβάγιο .

76’ Σουτ του Βαζ τε, η μπάλα στην αγκαλιά του Δασκαλάκη…

65’ Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Σαλαλί δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, ο Δασκαλάκης έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα.

64’ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Μπάλαμπαν ο Σαλαλί.

61’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Η φάση είναι «καρμπόν» με αυτή που έγινε στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μανιάτης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Λάτκα πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

53’ Κίτρινη κάρτα στον Πούπο… γιατί κανείς δεν τον είχε πάρει χαμπάρι! Ο παίκτης του Πανιωνίου πήρε τη θέση του Γκούρντι με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όμως δεν περίμενε στη γραμμή του πλάγιου άουτ και το ματς ξεκίνησε χωρίς η αλλαγή να γίνει και επίσημα. Όταν ο διαιτητής το αντιλήφθηκε του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Πρόκειται για απροσεξία του 4ου διαιτητή.

50’ Σέντρα του Μανιάτη από δεξιά, ο Βαζ τε πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Δασκαλάκη.

48’ Καλό σουτ του Πούπο από αριστερά, η μπάλα πέρασε άουτ.

46' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Κούρντι ο Πούπο.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Ο Εργοτέλης μπορεί να μην είχε την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ήταν πιο συγκεντρωμένος στον στόχο και στην πρώτη –πραγματική- ευκαιρία που του δόθηκε έκανε τη ζημιά στον Πανιώνιο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, αν και έφτασαν αρκετές φορές στην πηγή, έδειξαν χαρακτηριστική δυσκολία να πιουν νερό.

45+ 2' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

45’+ 1' Κίτρινη κάρτα στον Βάρο.

43’ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μανιάτης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Λάτκα πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

40’ ΓΚΟΛ 0-1 ο Εργοτέλης. Ο Λεάλ, σε μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, βγήκε απέναντι από τον Μάχο και πλασάροντας με ψυχραιμία άνοιξε το σκορ.

36’ Ο Βάρο έπεσε στην περιοχή του Εργοτέλη ζητώντας πέναλτι, -σύμφωνα με το ριπλέι, δικαίως- ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

23’ Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Ρουμπάκης γέμισε στην περιοχή από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπούντιμιρ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μάχο.

19' Απείλησε και πάλι ο Πανιώνιος με μακρινό και τεχνικό σουτ του Μπάλαμπαν, η μπάλα πέρασε άουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

10’ Μακρινό σουτ του Μανιάτη, η μπάλα στην αγκαλιά του Δασκαλάκη.

6’ Καλό διαγώνιο σουτ του Λεάλ από δεξιά, ο Μάχο απέκρουσε, διώχνοντας σε κόρνερ

4’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, ο Μπάλαμπαν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Δασκαλάκη, πλάσαρε στην αντίθετη γωνία, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Κρητικών.

1' Έναρξη του αγώνα



Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Φουνγκβάγιο (80' Γουνδουλάκης), Λάτκα, Ριέρα, Μπάλαμπαν (64' Σαλαλί), Βάρο, Κουμορτζί, Σιόβας, Κούρντι (46' Πούπο), Βαζ τε

Στον πάγκο: Μπέλιτς, Όμο, Χίκα, Τσότσαλιτς, Σάλαλι,

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ολίσε, Ρομάνο (93' Καρέλης), Φραγκουλάκης, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ (82' Ορφανός), Μπέτο (92' Σαρρής)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Βερπακόφσκις, Σαρρής, Αλεξόπουλος, Σιάκκας, Καρέλης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Αργυρός (Αθηνών)
ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης



«Καυτό»… μίτινγκ στην πλατεία! Προερχόμενοι από δύο ήττες έκαστος, Πανιώνιος και Εργοτέλης συγκρούονται στη Νέα Σμύρνη και βλέπουν ο ένας τον άλλο ως ευκαιρία να σκάσει και πάλι το χειλάκι τους. «Απαραίτητη» η νίκη -ειδικά για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στην προτελευταία θέση και δεν έχουν πολυτέλειες για άλλες εντός έδρας «σπατάλες».

* Οι Κρητικοί μετρούν μόλις μία νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, αυτή στο Παγκρήτιο στις 10/9/2006.

* Από τους Κρητικούς, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γιαλούσης, Χρυσοφάκης και Τζούνιορ. Αντιθέτως, ο Αλεξόπουλος προπονήθηκε κανονικά και πιθανότατα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

* Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Κοντοέ και Γιόνσον

* «Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα», τόνισε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, αφού πρώτα είχε πλέξει το εγκώμιο του Πανιωνίου.

* Οι «κυανέρυθροι» έχουν περισυλλέξει μόλις τέσσερις βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα. Ο Μίκαελ Στόρε, παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου, ότι: «Αισθανόμαστε πίεση. Όλοι νοιώθουμε πίεση και είναι φυσιολογικό. Δεν γίνεται διαφορετικά, πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέρεθ: «Συγγνώμη για το λάθος μου – Μπορούμε να κερδίσουμε Ολυμπιακό και Άρη»

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών – Με πίστη, αλλά χωρίς έπαρση στον ''τελικό''»

«Το συναίσθημα ότι αφήνεις το σπίτι σου»: Αινιγματικό στόρι από τη σύζυγο του Ποντένσε

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον θρίαμβο τίτλου του ΠΑΟΚ και τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού

Τερίμ: «Στο 45λεπτο με την ΑΕΚ χάσαμε το πρωτάθλημα - Nα θυμίσουμε σε όλους πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός»

Μεντιλίμπαρ: Θέλαμε να νικήσουμε πριν από έναν ευρωπαϊκό τελικό - Εάν είχα έρθει δύο μήνες πριν μπορεί να ήταν χειρότερα

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τόσες υπερβάσεις, έχει κατακτήσει το δικό του πρωτάθλημα»

Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου: Πιτσιρικάς τρελάθηκε και έβαλε τα κλάματα όταν πήρε τη φανέλα του Ποντένσε!

Αλμέιδα: «Το χειρότερο παιχνίδι από τη μέρα που ήρθα εγώ στην ΑΕΚ – Σήμερα δεν θα κοιμηθώ»

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες έδωσαν υπόσχεση στον εαυτό τους να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, έτσι πέτυχαν πολλά»