Πάλι αστραπές, βροντές και πολύ νερό! Βροχή και καταιγίδα στην Αττική. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Οι άνεμοι νότιοι - νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Βροχή και τοπική καταιγίδα στη συμπρωτεύουσα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί - νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Υπόλοιπη Ελλάδα
Βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, στην Μακεδονία και τη Θράκη. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα αρχικά στα νότια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κατά τόπους έντονα
Βροχές και καταιγίδες, επίσης, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα χθεσινά επίπεδα και θα κυμανθεί : Στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 25 βαθμούς και στα νησιά από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Νότιοι άνεμοι έως 8 Μποφόρ από το μεσημέρι στο Αιγαίο.
Πρόγνωση καιρού Τρίτης 19 Οκτωβρίου 2010
Ανοιχτοί και πάλι οι ουρανοί! Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη, κατά τόπους ισχυρές στη Δυτική Ελλάδα, το Ανατολικό Αιγαίο, τη Βόρεια Ελλάδα και πιθανώς την Κρήτη. Λίγα σύννεφα παροδικά αυξημένα με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων, στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.