Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε και τυπικά μετά από τρίωρη συνεδρίαση του ΔΣ το απόγευμα της Δευτέρας. Το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 13.390.000 ευρώ και όπως αναμενόταν, δεν συμμετείχαν οι κ.κ. Πολέμης, Ζολώτας, Ξυλάς και Νίκας. Ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε εξερχόμενος πως ζητήθηκε ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου, προτού αποφασιστεί αν θα εγκαταλειφθεί ή όχι το σχέδιο του Βοτανικού.

«Συγκεντρώθηκαν περίπου 13 εκατ. ευρώ από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ψηφίσαμε επίσης ομόφωνα τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ για την τρέχουσα περίοδο, ενώ εγκρίναμε τον διορισμό του Κώστα Αντωνίου στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ζητήσαμε από τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΠΑΕ για το θέμα του γηπέδου, Βαγγέλη Σαμαρά, να μας κάνει μία ενημέρωση μέσα στο επόμενο 15ημερο», δήλωσε ο Νικόλας Πατέρας. «Κάποιοι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ δεν συμμετείχαν στην αύξηση, αλλά άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να το κάνουν στην επόμενη αύξηση, το Μάιο του 2011».

Για το γήπεδο κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως το νομοσχέδιο θα κατατεθεί πριν τις δημοτικές/νομαρχιακές εκλογές. «Πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ είναι ο κύριος Βαρδινογιάννης. Αν γίνει κάποια συνάντηση με τον Δήμαρχο ή την κυρία Μπιρμπίλη θα ενημερωθείτε. Αν δεν μπορεί να γίνει, θα ξεκινήσουμε από μηδενική βάση», τόνισε ο Νικόλας Πατέρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»: Χαμός στην άφιξη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποθέωση για Ηλιόπουλο στη Συγγρού, έγινε ένα με τον κόσμο: «Μεγάλη μέρα για την αξιοπρέπειά μας»

Νίκολιτς: «Είναι μία απλή νίκη, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»