Η Τότεναμ είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον ταλαντούχο Παραγουανό, Ριβάλντο. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Γκονζάλες Κίσε Ριβάλντο, έχει μπει στο «στόχαστρο» πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων οι Ίντερ, Μίλαν, Ρόμα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως οι «πετεινοί» κινήθηκαν ταχύτερα απ’ όλους καθώς τον έφεραν στο Λονδίνο και προς το παρόν προπονείται με την ομάδα του Μάρτιν Γιόλ.

Ο Ριβάλντο ανακαλύφθηκε από τα ευρωπαϊκά «λαγωνικά» πριν δύο χρόνια, όταν αγωνιζόταν στην Ελ Νασιονάλ της γενέτειρας του. Η πρώτη ομάδα που κινήθηκε για την απόκτηση του ήταν η Λάτσιο και το καλοκαίρι του 2003 ο έφηβος άσσος έκανε προετοιμασία με τους «μπιανκοτσελέστε», λαμβάνοντας μάλιστα μέρος και στο φιλικό προετοιμασίας με την Τσέλσι. Ωστόσο οι Ρωμαίοι εμφανίζονταν διστακτικοί στο να προσφέρουν συμβόλαιο στον Ριβάλντο με αποτέλεσμα να τους τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια η Βενέτσια. Όμως τα οικονομικά προβλήματα της τελευταίας οδήγησαν το νεαρό παίκτη πίσω στην Ελ Νασιονάλ.

Σημαντικό πλεονέκτημα στην υπόθεση μεταγραφής του στην Τότεναμ αναμένεται να αποδειχθεί το γεγονός ότι ο Ριβάλντο κατέχει ισπανικό διαβατήριο. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», θα έχει δικαίωμα να αγωνίζεται από τον Ιανουάριο και μετά.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!