Ήταν πραγματική «βασίλισσα»!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, καθώς επικράτησε εύκολα της Μίλαν με 2-0 για τον 7ο όμιλο.

Ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς οι παίκτες του Μουρίνιο, μπορούσαν και μεγαλύτερο σκορ, απέναντι στην ιταλική ομάδα.

Ρονάλντο και Εζίλ σκόραραν για τους «μερένχες» που έκαναν το ''3/3''.

Δείτε τι έγινε στο Άγιαξ-Οσέρ



Πολύ δυνατά μπήκε η Ρεάλ στο παιχνίδι, θέλοντας από νωρίς να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό» στο παιχνίδι. Οι Ισπανοί με κινητήριους «μοχλούς» τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Εζίλ, δημιουργούσαν συνεχώς ρήγματα στην ιταλική άμυνα την ώρα που ο Ροναλντίνιο ήταν καλά κλεισμένος και η μπάλα έφτανε δύσκολα σε Ιμπραϊμοβιτς και Πάτο.

Μέσα σε ένα εκρηκτικό δίλεπτο, οι Ισπανοί βρέθηκαν με δύο γκολ μπροστά.

Το απευθείας φάουλ του Ρονάλντο-ευθύνεται το τείχος που άνοιξε- και το πλασέ του Εζίλ-με την… συμβολή του Μπονέρα- έβαλαν φωτιά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι Ιταλοί προσπάθησαν να ξεπεράσουν το σοκ και είχαν ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο που θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει κάποιο γκολ.

Η εξαιρετική επέμβαση του Κασίγιας όμως στο φάουλ του Πίρλο και η αστοχία του Ζέεντορφ στην ασίστ του Ροναλντίνιο διατήρησε το σκορ στο ημίχρονο στα επίπεδα του 2-0, αφού ο Εζίλ σπαταλήσε το εκπληκτικό ''1-2'' που έπαιξε με τον Ρονάλντο.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ρεάλ περίμενε τη Μίλαν και έφευγε γρήγορα στις αντεπιθέσεις με Ρονάλντο, Εζίλ και Ντι Μαρία, ενώ η Μίλαν δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάση της προκοπής.

Ο Πάτο ήταν σε πολύ κακή μέρα, ο Ιμπραϊμοβιτς… χαμένος και ο Ροναλντίνιο που ήταν ο πιο ορεξάτος δεν έβρισκε χώρους.

Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, απείλησε η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Ιμπραίμοβιτς και τον Ρομπίνιο που σε γενικές γραμμές απογοήτευσε.



Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε, Ρονάλντο, Μαρτσέλο, Αλόνσο, Αρμπελόα, Ιγκουαϊν(88' Μπενζεμά), Ντι Μαρία, Εζίλ(82' Ντιαρά Λ.), Κεντίρα

Mίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμέλια, Πάτο(78' Ιντζάγκι), Γκατούζο (60' Μπόατενγκ), Ζέεντορφ, Ιμπραϊμοβιτς, Νέστα, Ζαμπρότα, Πίρλο, Μπονέρα, Αντονίνι, Ροναλντίνιο(72' Ρομπίνιο)

Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)
Γήπεδο: «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 9 (5-0)
2. Μίλαν 4 (3-3)
3. Άγιαξ 4 (3-4)
4. Οσέρ 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (3/11)

Οσέρ-Άγιαξ 21:45
Μίλαν-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45





Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube