Στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη σκέφτεται να επαναφέρει τον Γιάννη Φετφατζίδη ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αποδεικνύει πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ντένις Ρόμενταλ και για αυτό το λόγο ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να τον ρίξει στη μάχη με τους «κίτρινους».

Λογικά αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή του 46χρονου προπονητή για το βασικό σχήμα. Μάλιστα, ο Βάσκος μίλησε με τον «Φέτφα» και τον προετοίμασε ψυχολογικά για το κυριακάτικο (20:30) παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Άλλη μια σκέψη του Ισπανού τεχνικού είναι να διατηρήσει στην αρχική ενδεκάδα τον Πάρντο.

Η χθεσινή προπόνηση ο περιείχε ασκήσεις ταχύτητας και κατοχή μπάλας. Οσον αφορά τους Ριέρα και Μιραλάς, όπως αναμενόταν μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

«Κρίνεται» του Μοϊσές

Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν ο Μοϊσές Ουρτάδο θα τεθεί στη διάθεση του Ισπανού για το παιχνίδι με τον Άρη. Χθες ο 29χρονος μέσος πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμά, αλλά σήμερα αναμένεται να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα. Εάν τα καταφέρει και συνεχίσει τις επόμενες ημέρες στους ίδιους ρυθμούς δεν αποκλείεται να πάρει θέση στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αρη.

Οσον αφορά στον Μήτρογλου, ο νεαρός επιθετικός βγήκε το βράδυ της Δευτέρας από το «Μετροπόλιταν» και θα επιστρέψει στις προπονήσεις αύριο. Σήμερα θα επανεξεταστεί από τον Νίκο Τζουρούδη.

Όλοι μέλη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα μετά την προπόνηση, σε εκδήλωση που θα γίνει στου Ρέντη, οι παλιοί παίκτες θα ανανεώσουν τις συνδρομές τους και οι νέοι θα γίνουν κι αυτοί μέλη του συλλόγου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»