Πολύ κοντά στα σίδερα της φυλακής βρίσκεται ο Πολ Γκασκόιν, έπειτα από την παραδοχή του πως οδηγούσε σε κατάσταση μέθης το αυτοκίνητο του. Ομολόγησε μάλιστα, πως το αλκοόλ στο αίμα του ήταν τέσσερις φορές πιο πάνω από το επιτρεπτό όριο την ώρα που τον συνέλαβαν.

Ο 43χρονος πρώην διεθνής παίκτης ήταν ειλικρινής μπροστά στον δικαστή Στέφεν Ερλ και το δικαστήριο του Νιούκαστλ θα αποφανθεί σύντομα εάν ο «Γκάζα» αναγκαστεί να περάσει κάποιο διάστημα στη φυλακή. Το νόμιμο όριο περιεκτικότητας αλκοόλ στο αίμα στην Αγγλία είναι 35mg την ώρα, που ο Γκασκόιν είχε 142mg όταν τον συνέλαβαν στο Τζέσμοντ.

Σύμφωνα με τον δικαστή, που ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τον επόμενο μήνα, η ποινή που ενδέχεται να αντιμετωπίσει το πρώην «δεκάρι» της εθνικής Αγγλίας μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 12 εβδομάδες φυλάκιση.

Βλέπετε η ποσότητα αλκοόλ που είχε στα αίμα του ο «Γκάζα» θα μπορούσε να αφήσει αναίσθητο μέχρι και… ελέφαντα.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως υπάρχουν πολλά παραπτώματα στη συγκεκριμένη υπόθεση και ακόμα περισσότεροι επιβαρυντικοί παράγοντες για τον κατηγορούμενο», δήλωσε ο δικαστής Ερλ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Πολ Γκασκόιν αντιμετωπίζει και άλλη μια κατηγορία για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην περιοχή του βόρειου Γιόρκσαϊρ, κάτι ωστόσο που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!