Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρούμπιν Καζάν ο Αλέξανδρος Τζόρβας στάθηκε στα προβλήματα με τις απουσίες που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι.

«Υπήρξαν κάποιες στιγμές στο τέλος που θα μπορούσαμε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα μας αναπτέρωνε το ηθικό. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Ήταν καλή η εμφάνισή μας, αλλά δυστυχώς δεν μας πάει φέτος αυτή η διοργάνωση, συνεχώς κάτι πάει στραβά. Σήμερα είχαμε πολλές απουσίες, όμως στον Παναθηναϊκό ουδείς αναντικατάστατος. Τα παιδιά που μπήκανε, έπαιξαν καλά και έκαναν ότι μπορούσαν», είπε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για το προσεχές ματς με την ΑΕΚ.

«Τώρα παίζουμε με την ΑΕΚ. Δεν μας επηρεάζει το αποψινό αποτέλεσμα, όπως δεν θα μας επηρέαζε αν παίρναμε τη νίκη. Είναι διαφορετικό μας και θα πάμε για τη νίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον νεαρό Χάρη Μαυρία.

«Ο Χάρης είχε την ευτυχία να κάνει το ντεμπούτο του σε ένα ευρωπαϊκό ματς και θα το θυμάται για πάντα. Κρίμα που δεν νικήσαμε για να το θυμάται ακόμη πιο ευχάριστα. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος και το μέλλον είναι μπροστά του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»: Χαμός στην άφιξη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποθέωση για Ηλιόπουλο στη Συγγρού, έγινε ένα με τον κόσμο: «Μεγάλη μέρα για την αξιοπρέπειά μας»

Νίκολιτς: «Είναι μία απλή νίκη, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»