Ανικανοποίητοι μοιάζουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα που έχουν… κακομάθει βλέποντας την ομάδα τους να μοιράζει τεσσάρες και πεντάρες. Η νίκη απέναντι στην Κοπεγχάγη ήρθε πιο δύσκολα απ’ ότι (αρχικά) φανταζόντουσαν, αλλά ο προπονητής της «Μπάρτσα» ήταν καθησυχαστικός. «Θα έρθουν και τα γκολ» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα, αφού προηγουμένως είχε επαινέσει την Κοπεγχάγη.

«Παίξαμε πολύ καλά και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος με τους παίκτες μου. Η αλήθεια είναι ότι όσο το σκορ ήταν στο 1-0, τα πάντα μπορούσαν να συμβούν. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες πριν το 2-0 αλλά αυτό άργησε πολύ να έρθει. Πάντως, όσο παίζουμε έτσι, είμαι σίγουρος ότι τα γκολ θα έρθουν».

Ο… πρωτεργάτης των «μπλαουγκράνα» ομολόγησε ότι… «περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Κοπεγχάγη διαθέτει ένα πολύ δεμένο σύνολο, ιδιαίτερα οργανωμένο αμυντικά. Έχουν καλή ομάδα».
Στη συνέχεια και αφού υπενθύμισε ότι: «υπάρχουν εννέα βαθμοί ακόμη να διεκδικήσουμε. Δεν έχουμε ακόμα ολοκληρώσει την πορεία μας στον όμιλο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας αναφέρθηκε ξεχωριστά στους Μασεράνο, Ινιέστα.

Για τον πρώτο, ανέφερε πως πρόκειται για… «έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή και επίσης ένα πολύ καλό χαρακτήρα. Δεν είναι σύμπτωση ότι μιλάμε για τον αρχηγό της Αργεντινής. Ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι και έχει τεχνικές δυνατότητες. Ήταν μια καλή μεταγραφή για μας».

ΟΑντρές Ινιέστα ήταν από τους διακριθέντες στον χθεσινό αγώνα του Καμπ Νου, αλλά το πιο ενθαρρυντικό για τον προπονητή του, ήταν πως: «αισθάνεται καλά μετά τον τραυματισμό του. Ήταν απόλαυση να τον βλέπεις να παίζει τόσο καλά μετά τον τραυματισμό του».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube