«Πρέπει να σταματήσουν επιτέλους να ασχολούνται άπαντες με το μεγαλύτερο απατεώνα Έλληνα διαιτητή των τελευταίων ετών»… Με τον τρόπο αυτό επιτίθεται φραστικά κατά του Γιώργου Δαλούκα ο Αχιλλέας Μπέος σε ανακοίνωση που εξέδωσε και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Μάλιστα, σε αυτή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου καταλήγει… «Εάν επιθυμεί ο κ.Δαλούκας μπορεί να μου κάνει μήνυση».

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

Σχετικά με το θέμα του κ. Δαλούκα που διατηρείται σκοπίμως στην επικαιρότητα και αγγίζει τη γελοιότητα και επειδή τόσο η ΚΕΔ όσο και το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί, πρέπει να σταματήσουν επιτέλους να ασχολούνται άπαντες με το μεγαλύτερο απατεώνα Έλληνα διαιτητή των τελευταίων χρόνων.
Αν ο κ. Δαλούκας νομίζει ότι αυτοί που τον προτρέπουν να ακολουθεί αυτές τις μεθόδους και πρακτικές θα τον επαναφέρουν στους πίνακες, είναι γελασμένος. Μόνος του έθεσε πρόωρα τη διαιτητική του καριέρα στο τέλος της.
(Αν επιθυμεί ο κ. Δαλούκας μπορεί να μου κάνει μήνυση).
Αχιλλέας Μπέος


Το www.sport-fm.gr δεν υιοθετεί τους χαρακτηρισμούς και δημοσιεύει την ανακοίνωση για λόγους ενημέρωσης του κοινού και μόνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»