Στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στάθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά», που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

«Είναι πολύ σημαντική νίκη. Αν δεν κερδίζαμε… θα πιάναμε πάτο. Συνεχίστηκε μία καλή εμφάνιση από το ματς με τη Βιγιαρεάλ», είπε ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων».

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όχι και τόσο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πήγαμε καλά σήμερα και συνεχίζουμε», πρόσθεσε.

Για την αλλαγή συστήματος, δήλωσε: «Δεν θέλω να μπω θέματα τακτικής, ειδικά δημόσια. Εσείς βλέπετε και μπορείτε να κριτικάρετε. Το τι σκέφτομαι εγώ είναι δικό μου θέμα, με όλον το σεβασμό».

Για την απουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Εύχομαι να πετύχω κάποιο γκολ και με τον κόσμο. Τι να κάνουμε; Είμαι λίγο άτυχος. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»

Ρότα: «Για τέτοιες νίκες σε ντέρμπι πρέπει να δίνεις όλο σου το “είναι”»

ΑΕΚ: Κάλεσμα της Original 21 για υποδοχή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το διπλό στο Φάληρο!

Κετσετζόγλου: «Φανταστική βραδιά για την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα πλέον είναι στο χέρι της»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.