Η μέρα περνά, η βροχή έρχεται! Αραιή συννεφιά αρχικά στην Αττική, που το απόγευμα θα αυξηθεί και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι - νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα αρχικά στη συμπρωτεύουσα. Γρήγορα, όμως, θα αυξηθούν και θα βρέξει το απόγευμα ενώ ίσως εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι - νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Σποραδική καταιγίδα στην Μακεδονία, Ήπειρο, Επτάνησα. Τοπική βροχή, κυρίως τη νύχτα, σε Θράκη, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Τοπική συννεφιά στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα χθεσινά επίπεδα και θα κυμανθεί : Στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 23 βαθμούς και στα νησιά από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Νότιοι άνεμοι 7 και πιθανώς 8 Μποφόρ στο Ιόνιο.

Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 26 Οκτωβρίου 2010

Βροχερός ο καιρός, αύριο του Άι – Δημήτρη! Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται αύριο Τρίτη, στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα θα εξασθενήσουν σταδιακά, πρώτα στα Δυτικά και αργότερα στα Βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι - νοτιοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα πελάγη 8 Μποφόρ. Από το μεσημέρι στα δυτικά και αργότερα στα ανατολικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας, πέθανε ο Σταύρος Πετρακόπουλος

Κραν Μοντανά: «Η αστυνομία δεν με άφηνε να περάσω», δήλωσε ο αδερφός της 15χρονης Ελληνίδας

Καιρός: Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2026

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Αγνοείται 15χρονη ελληνικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Ελβετίας