Λίγες ώρες μετά από το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πέρασαν και πάλι τις πύλες της Παιανίας για την προπόνηση της ημέρας.

Βαρύ το κλίμα στην ομάδα μετά από την χθεσινή ήττα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποθεραπεία για όσους έπαιξαν κατά της ΑΕΚ.
Ο Σίντνεϊ Γκοβού συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να τον υπολογίζει για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Νίνης και ο Λέτο.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το σημερινό πρόγραμμα με οικογενειακό διπλό. Στην προπόνηση συμμετείχε ο Μαχλελής από την ομάδα των νέων.

Τα ''λένε'' Πατέρας-Νιόπλιας!

Αρκετά ενοχλημένος, όχι τόσο από την ήττα, αλλά από την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενδέχεται σήμερα να συναντηθεί με τον Νίκο Νιόπλια και να συζητήσουν για την κατάσταση της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»: Χαμός στην άφιξη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποθέωση για Ηλιόπουλο στη Συγγρού, έγινε ένα με τον κόσμο: «Μεγάλη μέρα για την αξιοπρέπειά μας»

Νίκολιτς: «Είναι μία απλή νίκη, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»