Πιθανή παραμένει η πρόσληψη του Πολ Λε Γκουέν στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος δεν διέψευσε τις διαπραγματεύσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει τις συζητήσεις που έχει με τη διοίκηση του συλλόγου.

«Δεν έχω να πω ακόμα κάτι γι’ αυτό το θέμα και τον ΠΑΟΚ. Βρίσκομαι σε αναμονή σε ό,τι αφορά το μέλλον της καριέρας μου. Θα δούμε…», τόνισε ο 46χρονου τεχνικού στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά».

Κληθείς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε παραπάνω τη δεδομένη στιγμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Tρέλα από τον κόσμο της ΑΕΚ: Χιλιάδες οπαδοί στην Αllwyn Arena για να μπουστάρουν την ομάδα πριν το αθηναϊκό ντέρμπι!

Πλήθος κόσμου έξω από την Allwyn Arena για την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Ματς «ζωής και θανάτου» για την παραμονή: Οι ενδεκάδες του Πανσερραϊκός-ΑΕΛ Novibet

Παναιτωλικός-Κηφισιά: Αυτές είναι οι 11άδες της αναμέτρησης

Κοξένογλου: «Πιο συναρπαστικό από ποτέ το πρωτάθλημα, μεγαλύτερο πρόβλημα η τοξικότητα - Πηγή έμπνευσης ο Σπανός»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την ΑΕΚ - Εκτός ο Ρενάτο Σάντσες

ΟΦΗ: Με σοβαρές απουσίες απέναντι στον Άρη

Παγκάκης: «Υπάρχουν κίνητρα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Ξεκάθαρο προβάδισμα για Ζίνι και πρώτος λόγος για Περέιρα με Παναθηναϊκό - Δεν έχει τάσεις φυγής ο Ριμπάλτα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον δύο δρόμους για την Ευρώπη την επόμενη σεζόν…»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.