Βέβαιος για την αγωνιστική ανάκαμψη του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο Κοζανίτης τεχνικός (που τιμήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα από τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας, Αγάπιο Γαβριηλίδη) χαρακτήρισε «δυνατή προπόνηση» το σημερινό παιχνίδι (5-0) και εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα του θα είναι απόλυτα έτοιμη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν μια δυνατή, καλή προπόνηση. Το σκορ τα λέει όλα. Θέλαμε να παίξουμε προσεκτικά από την αρχή γιατί το Κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο γίνονται εκπλήξεις. Ωστόσο, παίξαμε όπως έπρεπε», ανέφερε ο Νιόπλιας, που εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Καρνέζη και Γκοβού:

«Είχαμε καλή λειτουργία στην άμυνα. Όλοι οι παίκτες έχουν θέση στην ομάδα, δεν το λέμε απλά για να το λέμε, αλλά επειδή ισχύει».

Ερωτώμενος για το ντέρμπι, ο Νιόπλιας τόνισε ότι «δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια παιχνίδια, αφού είναι θέμα ημέρας» και ξεκαθάρισε:

«Σίγουρα είμαστε στενοχωρημένοι από την ήττα με την ΑΕΚ, όμως δεν τελειώνει η ζωή και το ποδόσφαιρο με μία ήττα. Θα είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές με τον Ολυμπιακό για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

Απάντησε στον Ροζ ο Λόβρεν: «Ποιος είπε ότι θα σήκωναν τη σημαία στο γήπεδό μας; Ποτέ!»

Κετσετζόγλου: «Σε διαρκή άνοδο η ΑΕΚ - Μοναδική κακή στιγμή ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς»

Αθανασίου: «Πρέπει να ξεριζωθεί αυτή η νοοτροπία από τον Παναθηναϊκό - Eυκαιρία να πάρουν μηνύματα κάποιοι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήθελαν και άλλοι να κάνουν όσα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούν…»

Νίκολιτς: «Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι, το μυαλό μας τώρα στη Σάμσουνσπορ - Δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ»