Ξινή τείνει να βγει στον Παναθηναϊκό η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.

Οι «πράσινοι», έπειτα από το ματς με την Κοζάνη, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν αεροπορικώς από την πόλη της Μακεδονίας και να επιστρέψουν στην Αθήνα. Τελικά ο καιρός τους χάλασε τα σχέδια. Διαβάστε τι έγινε στην αναμέτρηση με την ομάδα της football league 2.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας δεν επέτρεψαν στο «τριφύλλι» να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, με αποτέλεσμα να προστεθεί ακόμη μία ημέρα στην… ταλαιπωρία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο.

Ο καιρός έχει παίξει περίεργο παιχνίδι στον Παναθηναϊκό, καθώς όχι μόνο αναβλήθηκε το ματς των «ερυθρόλευκων» με την Ηλιούπολη και πιθανότατα θα είναι πιο "φρέσκοι" το Σάββατο, αλλά ήρθε μετά και ο… αποκλεισμός στην Κοζάνη για να "δέσει" το γλυκό.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ