Μετά τον αποκλεισμό του Εργοτέλη από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ οι Κρητικοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει να αντιμετωπίσει μια σημαντική απουσία καθώς ο Λεάλ, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τους Γιαννιώτες δεν υπολογίζεται.
Παράλληλα θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Αλεξόπουλου, ενώ η κακή εμφάνιση του Βίσιο στο αριστερό άκρο θα επαναφέρει τον Ρουμπάκη στο αρχικό σχήμα.
Στην προπόνηση της Πέμπτης όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Από εκεί και πέρα η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 17:00.
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου