Την δέκατη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια θα επιδιώξει να πάρει η Ρέιντζερς, η οποία φιλοξενεί την Ινβερνές.

Να συνέλθει από το στραπάτσο του Old Firm θέλει η Σέλτικ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σεντ Τζόνστον, εύκολο έργο αναμένεται να έχουν Χαρτς και Μάδεργουελ που φιλοξενούν Κιλμάρνοκ και Χάμιλτον αντίστοιχα.

Διαβάστε το preview του www.sport-fm.gr για την 10η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Σάββατο 30/10

Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ (17:00)

Να επιστρέψει στις νίκες μετά από την εντός έδρας «σφαλιάρα» από την Ρέιντζερς θέλει η Σέλτικ. Ο Λένον δεν υπολογίζει τους Χίνκελ, Μπράουν, Καγιάλ, Μέρφι και Φόρεστ ενώ αμφίβολος είναι ο Μαλόνεϊ.

Από εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Χάμιλτον έρχεται η Σεντ Τζόνστον που έχει μακροχρόνιες απουσίες. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν λίγες μέρες για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, με τους «καθολικούς» να επικρατούν με 3-2.

Ρέιντζερς-Ινβερνές (17:00)

Δεν σταματάει πουθενά. Κέρδισε την Σέλτικ (3-1) στο ντέρμπι μίσους της προηγούμενης αγωνιστικής και τρέχει σερί 14 διαδοχικών αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Αμφίβολοι ο Γέλαβιτς, Μπίτι και Πάπατς.

Από σερί τεσσάρων αναμετρήσεων χωρίς ήττα έρχεται η Ινβερνές, που θα έχει πολύ δύσκολο έργο στο «Αϊμπροξ». Eκτος οι Ζιλέ, Αϊνς, Κοξ, Πρόκτορ και Μπλούμενσταϊν.

Μάδεργουελ-Χάμιλτον (17:00)

Τοπικό ντέρμπι του νότιου Λανκαρσαϊρ. Η Μάδεργουελ πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός μάχης ο Κασαγκόλντα, αμφίβολος ο Λάσλεϊ.

Στον «βυθό» της βαθμολογίας βρίσκεται η Χάμιλτον που ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς. Έχει να νικήσει από την τρίτη αγωνιστική και έκτοτε απογοητεύει.

Νταντί Γ.- Χιμπέρνιαν (17:00)

Από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι που αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα και το Λιγκ Καπ. Εκτός οι Κοβάσεβιτς, ενώ αμφίβολοι είναι ο Σουόνσον, ο Ντόντς και ο Κόνγουεϊ.

Από κακή εμφάνιση και εκτός έδρας ήττα από την Αμπερντίν με 4-2 έρχεται η Χιμπέρνιαν και αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Απογοητευμένος ο νέος προπονητής της ομάδας Κάλντεργουντ, που ζήτησε από τους παίκτες του άμεση συγκομιδή βαθμών.

Σεντ Μίρεν-Αμπερντίν (17:00)

Μακριά από τις νίκες εδώ και έξι αγωνιστικές η Σεντ Μίρεν. Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Λένον που δεν υπολογίζει στους Μπάρον, Τόμσον, Ντάργκο, Λιντς και Γκάλαχερ. Να συνεχίσει.

Από πολύ καλή εμφάνιση και εμφατική νίκη προέρχεται η Αμπερντίν (4-2 την Χιμπέρνιαν). Ο ΜακΓκι δεν υπολογίζει τους Φάιβι, Πολέτ και Βουγιαντίνοβιτς.

Κυριακή 31/10

Χαρτς-Κιλμάρνοκ (14:45)

Στην τρίτη σερί νίκη στοχεύει η Χάρτς που υποδέχεται την προβληματική Κιλμάρνοκ. Εκτός ο Ντράιβερ, Γουάλας, Κουχάρσκι και Ομπούα.

Συνεχίζει να απογοητεύει η ομάδα του Παατελάινεν, η οποία αγνοεί τη νίκη πέντε αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα της επόμενης (11ης) αγωνιστικής

Σάββατο 6/11 (17:00)

Σέλτικ-Αμπερντίν

Χάμιλτον-Νταντί Γ.

Ινβερνές-Μάδεργουελ

Σεντ Τζόνστον-Κιλμάρνοκ

Κυριακή 7/11

Σεντ Μίρεν-Ρέιντζερς (14:00)
Χιμπέρνιαν-Χαρτς (16:15)

Δείτε εδώ την βαθμολογία

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube