Μία γκάφα του Εντουάρντο, που έχασε μέσα από τα χέρια του την μπάλα σε μακρινό σουτ του Σούλεϊ Μουντάρι, χάρισε στην Ίντερ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις» για την ένατη αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά οι «νερατζούρι» ήταν πιο τυχεροί και πέτυχαν το γκολ της νίκης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με τον Γκανέζο μέσο, ο οποίος στο 19’ είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Καμπιάσο.
Με τη νίκη αυτή οι πρωταθλητές, που την Τρίτη αντιμετωπίζουν την Τότεναμ στο Λονδίνο για το Champions League, έφτασαν τους 18 βαθμούς και σκαρφάλωσαν προσωρινά στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τη Λάτσιο και μπροστά από τη Μίλαν, που έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
Οι συνθέσεις:
Τζένοα: Εντουάρντο, Τσίκο (59’ Ντέστρο), Ρανόκια, Νταϊνέλι, Κρισίτο, Ρόσι (79’ Μποακί), Μιλανέτο, Καλάντζε, Ραφίνια, Τόνι, Μέστο (59’ Ζουκουλίνι).
Ίντερ: Σέζαρ (64’ Καστελάτσι), Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Σαντόν, Ζανέτι, Καμπιάσο (19’ Μουντάρι), Μπιαμπιάνι (84’ Κόρντομπα), Σνάιντερ, Κουτίνιο, Ετό.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Serie A:
Παρασκευή, 29/10 (21:45)
Τζένοα – Ιντερ 0-1
(45+3 Μουντάρι)
Σάββατο, 30/10
Ρόμα - Λέτσε (19:00)
Μίλαν - Γιουβέντους (21:45)
Κυριακή, 31/10 (16:00 )
Παλέρμο - Λάτσιο (13:30)
Μπάρι - Ουντινέζε
Μπρέσια - Νάπολι
Κάλιαρι - Μπολόνια
Τσεζένα - Σαμπντόρια
Πάρμα - Κιέβο
Κατάνια - Φιορεντίνα (21:45)
Η επόμενη αγωνιστική (10η)
Σάββατο, 6/11
Μπολόνια-Λέτσε (19:00)
Ίντερ-Μπρέσια (21:45)
Κυριακή, 7/11 (16:00)
Φιορεντίνα-Κιέβο (13:30)
Μπάρι-Μίλαν
Γιουβέντους-Τσεζένα
Λάτσιο-Ρόμα
Νάπολι-Πάρμα
Σαμπντόρια-Κατάνια
Ουντινέζε-Κάλιαρι
Παλέρμο-Τζένοα (21:45)