Μπορεί να ακούει εγκωμιαστικά σχόλια από τον αγγλικό και τον διεθνή Τύπο ο Χαβιέ Ερνάντες για τις τελευταίες του εμφανίσεις, όμως ο Χάρι Ρέντναπ, θέλησε να ρίξει τους τόνους. Παραδέχεται ότι ναι μεν ο «Τσικαρίτο» είναι παίκτης ποιότητας, ωστόσο τονίζει ότι έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του για να γίνει Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο νεαρός Μεξικανός επιθετικός έχει καλύψει επάξια το κενό του Άγγλου φορ που είναι ακόμη τραυματίας, όμως δεν έχει πείσει στο έπακρο τον «δύσκολο» Ρέντναπ που τόνισε:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Προτιμώ να έχω αντίπαλο τον Ερνάντες παρά τον Ρούνεϊ. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να φτάσει το επίπεδο του Ρούνεϊ. Μπορεί τώρα τελευταία να μην βρίσκεται στην παλιά του φόρμα, όμως σίγουρα θα επανέλθει σύντομα εκεί. Είναι απίστευτος παίκτης. Θα τους λείψει σίγουρα».

Επιμέλεια: Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθεώθηκε ο Snoop Dogg στην πρώτη του εμφάνιση στο γήπεδο ως συνιδιοκτήτης της Σουόνσι

Λύγισε δύσκολα την Έβερτον, επέστρεψε στις νίκες και συνεχίζει εντός τετράδας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Mentality για… τίτλο από την Άρσεναλ με τεσσάρα στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου!

Πάλι τα ίδια με Σαλάχ: Ειρωνικό χαμόγελο στην αλλαγή, δεν έδωσε το χέρι στον Σλοτ!

Του ακύρωσαν γκολ στο 90', τους… τιμώρησε στο 97' ο ΜακΆλιστερ και η Λίβερπουλ έφυγε με τεράστιο διπλό από το Νότιγχαμ!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ οδήγησε τη Γουένσντεϊ στον ταχύτερο υποβιβασμό και πανηγύρισε με ελληνική σημαία για τον Μπάλντοκ!

Μαυροπάνος: «Καλύτερος συμπαίκτης ο Εζίλ – Το Γουέμπλεϊ και το Euro 2004 δεν τα ξεχνώ»

Με one-man show από Ο'Ράιλι, η Σίτι φόρτωσε με άγχος την Άρσεναλ!

Ο… υπερβολικός σεβασμός δεν έκανε καλό στη Γουέστ Χαμ

Νέο κάζο στο 93' για την Τσέλσι, γιόρτασε για το ρεκόρ του Μίλνερ η Μπράιτον!