Το καπέλο στον Φάνη Γκέκα έβγαλε ένας αντίπαλος για το δεύτερο τέρμα του που αποδείχτηκε καθοριστικό στο 3-1 της Άιντραχτ επί της Ζανκτ Πάουλι. «Στο δεύτερο γκολ που πετυχαίνει ο Γκέκας ενεργεί σαν παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Λίγοι μπορούν να κάνουν αυτό το πράγμα», δήλωσε ο αμυντικός των γηπεδούχων, Μάρκους Τόραντ.
Μετά από μία βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ζανκτ Πάουλι, ο 30χρονος Έλληνας επιθετικός κατέβασε υποδειγματικά την μπάλα και πλάσαρε άψογα τον εξερχόμενο αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-1 φτάνοντας τα 9 γκολ σε 10 εμφανίσεις στην Bundesliga.
«Ο Φάνης έχει μία απίστευτη ηρεμία στην τελική προσπάθεια και γι’ αυτό είναι τόσο αποτελεσματικός. Είναι πολύ καλό που διαθέτουμε έναν τέτοιο παίκτη», είπε ο προπονητής της Άιντραχτ, Μίχαελ Σκίμπε.