Ένας μέτριος έως κακός ΠΑΟΚ κατάφερε με ένα γκολ του Πάμπλο Κοντρέρας στις καθυστερήσεις να φύγει με τη νίκη από το «Παγκρήτιο», επικρατώντας 2-1 του Εργοτέλη.

Ο Μάριο Μπούντιμιρ (16') έβαλε μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς, με τον Σαλπιγγίδη (35') να ισοφαρίζει για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα ο Εργοτέλης, αφού ο Σίλβα Τζούνιορ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80’.

Ελάχιστη βοήθεια από τον πάγκο πήρε ο ΠΑΟΚ (πρώτη αλλαγή στο 86’), με το σημερινό αποτέλεσμα να τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.



90+6' Λήξη του αγώνα.

90+5' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ζουέλα αντί του Σαλπιγγίδη.

90+5' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Κοντρέρας.

90+4' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Κοντρέρας σκοράρει και δίνει έτσι στον ΠΑΟΚ την πρώτη εκτός έδρας νίκη του, αν δεν αλλάξει κάτι. Από μπαλιά του Φιλομένο, η μπάλα βρήκε στον Μπέτο και στρώθηκε στον Κοντρέρας.

90' Τέσσερα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

89' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Ορφανός στη θέση του Φραγκουλάκη.

88' Κίτρινη κάρτα ο Ίβιτς.

86' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Φιλομένο αντί του Φωτάκη.

85' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Μπέτο πήρε τη θέση του Μπέτο.

80' Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζούνιορ. Μάλιστα στο τάκλιν που έκανε στον Ίβιτς χτύπησε και ο ίδιος. Ο κ. Καραγωεργίου προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον αντικαταστήσει ώστε να μην μείνει με παίκτη λιγότερο η ομάδα του.

68' Υποτονικός ο ρυθμός του αγώνα.

60' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Βερπακόσφκις αντικατέστησε τον Χρυσοφάκη.

60' Ο Βιτόλο βλέπει την κίτρινη κάρτα.

50' Ο Ελ Ζαρ βρήκε χώρο και σούταρε, δίπλα από το δεξί δοκάρι έφυγε η μπάλα.

46' Ακούστηκε το πρώτο σφύριγμα στο β' ημίχρονο, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

Καλύτερα μπήκαν στο ματς οι γηπεδούχοι, που είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίωρο. Ισορρόπησε ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ της ισοφάρισης.

45+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

35' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-1! Έξυπνη κίνηση από τον Βιεϊρίνια και κάθετη πάσα από τον Πορτογάλο για τον Σαλπιγγίδη στον κενό χώρο, πλασάρει ιδανικά ο Έλληνας επιθετικός και ισοφαρίζει.

30' Κίτρινη κάρτα στον Τζούνιορ, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ίβιτς.

27' Ο Κρέσιτς απέκρουσε ασταθώς την εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, στην επαναφορά ο Χίμπλινγκερ, αλλά κόβεται σωτήρια το σουτ που δοκίμασε.

16' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, 1-0! Ο Χρυσοφάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπούντιμιρ με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

14' Ο Ίβιτς δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή, πέφτει και μπλοκάρει σταθερά ο Δασκαλάκης.

14' Κόρνερ για τον Εργοτέλη, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Χίμπλινγκερ, δίπλα από την εστία έφυγε η κεφαλιά του Αυστριακού.

9' Δεν υπάρχει ακόμα κάποια επικίνδυνη φάση μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων.

1' Έναρξη του αγώνα. Στη σέντρα ο ΠΑΟΚ.



Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης (60' Βερπακόφσκις), Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης (89' Ορφανός), Μπουντιμίρ, Ρομάνο (85' Μπέτο).

Στον πάγκο: Αθανασίου, Καρέλης, Σασιασβίλι, Βίσιο.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (90'+5' Ζουέλα), Κοντρέρας, Φωτάκης (86' Φιλομένο), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Ίβιτς, Βιεϊρίνια.

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Σακελλαρίου, Παπάζογλου, Κριστιάνο, Μπαλάφας.



• Παρότι πήρε συγχωροχάρτι για το τελευταίο του πειθαρχικό παράπτωμα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κρήτη, αφού χθες ανέβασε υψηλό πυρετό. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Λίνο και Σαβίνι, ο τιμωρημένος Τσιρίλο, αλλά και ο Κουτσιανικούλης.

• Τους πρώτους του βαθμούς εκτός έδρας αναζητεί ο «δικέφαλος του Βορρά». Πάντως θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, μιας και η διοίκηση των γηπεδούχων φρόντισε να υπάρχει ειδικό εκδοτήριο έξω από το Παγκρήτιο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

• Χωρίς τον τιμωρημένο Λεάλ θα παραταχθεί ο Εργοτέλης. Αντιθέτως, κανονικά θα αγωνιστεί ο Μπουντιμίρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube