Περίπου έξι μήνες υπολογίζεται ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον Οτάι Αλί Σαμαρί Φάις, ο οποίος ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» συζητάει αρκετό καιρό με τον 37χρονο επιχειρηματία, ενώ γνώρισε και τον πατέρα του, ο οποίος αποφασίζει για τη διάθεση των κεφαλαίων.

Ο Οτάι Αλί Φάις διανέμει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, αφού έχει παντρευτεί μια Ελληνίδα. Μάλιστα, ο Ζαγοράκης και ο επιχειρηματίας από το Κατάρ έφτασαν στο σημείο να παίζουν μαζί και ποδόσφαιρο σε γήπεδα σάλας, στα οποία συνηθίζει να θυμάται την τέχνη του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Από την πλευρά του, ο Άραβας πηγαίνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Σήμερα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη να γίνει η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είχε αναβληθεί πριν από δύο εβδομάδες. Οι οπαδοί της ομάδας περιμένουν τον Οτάι Αλί Φάις για να διαπιστώσουν αν έχει διάθεση να επενδύσει σε πρώτη φάση 6 εκατ. ευρώ στην «ασπρόμαυρη» Εταιρεία, τα οποία αυτόματα συνιστούν την απόκτηση του 51% των μετοχών.

Οι τελικές αποφάσεις, βέβαια, για οποιαδήποτε επένδυση της πανίσχυρης οικονομικά οικογένειας ανήκουν στον πατέρα του, με τον οποίο έχει γνωριστεί ο Ζαγοράκης. Από την πλευρά της, η διοίκηση με σεβασμό απέναντι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ περιμένει μόνο ουσιαστικές αποδείξεις ενδιαφέροντος για να σχολιάσει επισήμως την υπόθεση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η σημερινή ημέρα θεωρείται σημαντική για τη συμμετοχή του Πάμπλο Γκαρσία και του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στον αγώνα (04/11, 20:00) με Βιγιαρεάλ στην Τούμπα. Ο Ουρουγουανός, που υπέστη λοίμωξη αναπνευστικού, ενδεχομένως να πάει στην προπόνηση για να φανεί αν μπορεί να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, μια και ο πυρετός έχει υποχωρήσει.

Από την πλευρά του, ο Βόσνιος επιθετικός θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, αλλά σε πιο έντονο ρυθμό, κι ανάλογα με το αν νιώθει ενοχλήσεις θα εξακριβωθούν οι πιθανότητες που έχει. Εν τω μεταξύ, ο Βίκτορ Βιτόλο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και θα πρέπει να δηλωθεί σε ποιο ματς του πρωταθλήματος θα απουσιάσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.