Πώς και πώς να επιστρέψει στο γήπεδο περιμένει ο Μάρκο Πάντελιτς, αφού λόγω τραυματισμού στο γόνατο δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πλέον ο Σέρβος επιθετικός είναι έτοιμος και στο ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του.

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Βέλγος άσος αποχώρησε μεν με αιμάτωμα στον γλουτό του δεξιού ποδιού από το σαββατιάτικο ματς, αλλά είναι εντάξει. Πάντως δεν φαίνεται να υπολογίζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί με την αυριανή προπόνηση (11:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μουνιέ ξανά στο Κορωπί – Βοήθησε στην προπόνηση της Κ12 του Παναθηναϊκού!

Kifisia Tutu Deals: Στην αποστολή και ο Κυριόπουλος για το ματς στο Περιστέρι

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»