Στο πόσο σημαντική -στην προσπάθεια για πρόκριση- αποδεικνύεται η ήττα του Παναθηναϊκού από την Κοπεγχάγη στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σε αυτό το θεσμό δεν μπορείς να αδιαφορείς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Σίγουρα αν είχαμε και έναν βαθμό με την Κοπεγχάγη όχι τη νίκη αλλά έναν βαθμό τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για εμάς», τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού, ο οποίος σχολίασε για το παιχνίδι:

«Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Ήταν δυνατό αλλά χωρίς ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος έγινε διαφορετικό ματς. Πιεστήκαμε από τη Ρούμπιν, ήμασταν πολύ καλοί στο αμυντικό παιχνίδι και το αποτέλεσμα το κρίνω δίκαιο. Όπως και στην Αθήνα. Ευκαιρίες είχαν μόνο με ψηλές σέντρες. Ήταν λογικό να μας πιέσουν. Στο τελευταίο 15 θα μπορούσαμε και εμείς να κλέψουμε το παιχνίδι με μια καλή πάσα», δήλωσε.

Ο Νίκος Νιόπλιας ερωτήθηκε για το εάν έπρεπε να κάνει νωρίτερα τις αλλαγές των Γκοβού και Χριστοδουλόπουλο γιατί φάνηκε να προσφέρουν από την στιγμή που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο:

«Όχι δεν είναι έτσι. Απλά άνοιξε το παιχνίδι πιο πολύ την ώρα που μπήκαν στο παιχνίδι. Είχε μεγαλύτερη δυσκολία ο Καραγκούνης με τον Λούις. Λογικό είναι να φανούν περισσότερο αυτοί οι δύο παίκτες. Και οι άλλοι δύο έκαναν πολύ καλή δουλειά. Όσο για τον Λάζαρο είναι ένας παίκτης που πρέπει να τον προσέξουμε. Δεν έκανε προετοιμασία και είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή αλλά θα πρέπει να προσέξουμε να μην τραυματιστεί γιατί μας λείπει όλο το μεσοεπιθετικό μας κομμάτι», τόνισε .

Τέλος δέχθηκε μια ερώτηση από ρώσο δημοσιογράφο… «Είχατε πει ότι στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς ότι ο μόνος στόχος ήταν η νίκη, η ομάδα σας όμως έπαιξε με τρεις στόπερ».

«Πάλι για τη νίκη παίξαμε και υπάρχουν πολύ τρόποι για να παίξεις και για να πάρεις τη νίκη», απάντησε ο Νίκος Νιόπλιας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία