Απόλυτος πρωταγωνιστής της χθεσινής άφιξης της αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε στην Ιταλία, όπου με την Ίντερ κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας και το Champions League.

Ο 47χρονος τεχνικός δέχθηκε «επίθεση» από δημοσιογράφους, οι οποίοι αδιαφόρησαν για τον Ίκερ Κασίγιας, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα άλλα αστέρια της «βασίλισσας».

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού ματς με τη Μίλαν βρέθηκαν περίπου πενήντα οπαδοί των «νερατζούρι» και εκεί ο «Special One» βρήκε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει για όσα έζησαν την περσινή σεζόν. Από την πλευρά τους, εκείνοι φώναζαν συνθήματα με το όνομά του και του ζήτησαν να κερδίσει την «αιώνια» αντίπαλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο