Υστερα από δική του επιθυμία ο Σάββας Κωφίδης θα προπονεί και τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, όπου θα συζητά και θα διδάσκει τους νέους ποδοσφαιριστές του «γηραιού» όλα τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Ατόμικό πρόγραμμα ξεκίνησε ο Γεωργιάδης, τη θεραπεία συνεχίζει ο Σνάουτσνερ, ο οποίος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Σε σχετική ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ αναφέρεται πως «σε συνέχεια του προγράμματος πιλοτικών προπονήσεων τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ υπό τον τεχνικό της πρώτης ομάδας, Σάββα Κωφίδη, θα πραγματοποιηθεί αναλόγου αντικειμένου προπόνηση την Τετάρτη 16/11, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κωφίδης θα προπονήσει την κατηγορία των παιδιών που γεννήθηκαν το 1991 και το 1992».

Στα αγωνιστικά, οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί της Τριτής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Στο πρόγραμμα των προπονήσεων επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς ο Ζοέλ Επαλλέ θέτοντας παράλληλα εαυτόν στη διάθεση του τεχνιού του για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στη Λάρισα στο «Καυταντζόγλειο».

Ο Γεωργιάδης άρχισε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και τις επόμενες μέρες θα καθοριστεί από τον νεαρό τεχνικό αν θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα ή αν θα συνεχίσει τους ατομικούς ρυθμούς.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ακολουθεί πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής και θα υποβληθεί σε καινούργιες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο γαστροκνήμιο.

Στα διοικητικά, ο Δημήτρης Χούλης παραμένει ανενεργός, αφού δεν έχει δικαίωμα να σχηματίσει διοίκηση ή να δώσει το παρών σε αυτήν, ενώ δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά, εφόσον παραμένουν μπλοκαρισμένοι οι προσωπικοί του λογαριασμοί.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube