Ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, εν όψει του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής. Τελική πρόβα πραγματοποιήθηκε το πρωί στο υπουργείο Εσωτερικών για την έγκαιρη μετάδοση των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη των δεκατριών περιφερειαρχών και των 325 δημάρχων. Στις 9 και μισή το βράδυ της Κυριακής η πρώτη εικόνα των εκλογών.

Σε ερωτήσεις νέων στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης θα απαντήσει το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου, που νωρίτερα συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη. Στις 6 και μισή θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο γήπεδο του ΣΠΟΡΤΙΓΚ.

Ανοιχτό άφησε και πάλι ο Πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του σε ιταλικό περιοδικό, το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής σε εθνικές εκλογές, σε περίπτωση που το μήνυμα της εκλογικής αναμέτρησης δεν είναι θετικό για την κυβέρνηση.

Αναταράξεις στη Ρηγίλλης μετά την φημολογούμενη δήλωση Καραμανλή ότι «το Μνημόνιο είναι αναγκαίο κακό». Κύκλοι του περιβάλλοντος του πρώην Πρωθυπουργού διαβεβαίωσαν ότι ο κ. Καραμανλής ακολουθεί την επίσημη πολιτική γραμμή της Ν.Δ στα θέματα Οικονομίας.

Επίθεση στην κυβέρνηση για την φοροεισπρακτική πολιτική, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, που περιόδευσε σε Κερατσίνι και Καμίνια.
Ο πατριωτισμός του Πρωθυπουργού σημαίνει νέα δεινά για τους εργαζόμενους, τόνισε από τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας η Αλέκα Παπαρήγα.
Την παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας για μια οικουμενική κυβέρνηση, ζήτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Να πουν όχι στο Μνημόνιο την Κυριακή, κάλεσε τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας από το Περιστέρι.
Να επιλέξουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια, κάλεσε τους ψηφοφόρους ο Φώτης Κουβέλης.

Και η αναζήτηση συνεχίζεται…Το 15ο και τελευταίο δέμα-βόμβα που πιθανότατα έχει σταλεί σε πρεσβεία αναζητά ακόμα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Νωρίς το μεσημέρι πυροτεχνουργοί έσπευσαν στην πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά από τηλεφώνημα για ύποπτο δέμα το οποίο τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο της ΕΛ-ΑΣ οι δύο τηλεκάρτες, που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων στο Παγκράτι.
Μέτρα για την ασφαλέστερη διακίνηση των δεμάτων αναμένεται να μελετούν εμπειρογνώμονες στις Βρυξέλλες.

Κλειστά σήμερα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, λόγω των αντιδράσεων των πρακτόρων στα σχέδια του Οργανισμού για δημιουργία εταιρικών καταστημάτων.

Χρηματιστήριο! Στο μείον 0,52% στις 15:15μμ. Στις 1.490 μονάδες ο γενικός δείκτης. Πάνω από τις 900 μονάδες βάσης ανέβηκε σήμερα το «σπρεντ» των ελληνικών δεκαετών ομολόγων δανεισμού.

ΚΑΙΡΟΣ! Γενικά αίθριος ο καιρός αύριο Σάββατο στην Αττική. Οι άνεμοι μεταβλητοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του

Βουλή: Ψηφίστηκε ο Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ και η απαγόρευση χρήσης πατινιών από ανήλικους κάτω των 17

Συνελήφθη άνδρας για καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης στην Αττική

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Αθήνα για κίνδυνο πυρκαγιάς- Κλείνει ο Λυκαβηττός

Επίθεση στην Ακρόπολη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 60χρονο για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος τουριστών

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο Ολυμπιακό Χωριό

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η 18χρονη ηθοποιός Kέιλι Χοτλ

Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Απεγκλωβίστηκαν 13 άνθρωποι από βαν – Δύο βαριά τραυματίες

Έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ για αύριο - Τους 43 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία - Οι «πορτοκαλί» περιοχές

Τέμπη: Νέα ένταση στη δίκη - Αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου με την πρόεδρο