Σαρανταοκτώ ώρες για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η χρεοκοπία της χώρας θα είναι και χρεοκοπία των δικών σας ονείρων, τόνισε ο Πρωθυπουργός, που το μεσημέρι απάντησε σε ερωτήσεις νέων μέσα από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ο Γιώργος Παπανδρέου, συναντήθηκε νωρίτερα με τον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη. Απόψε μιλάει σε συγκέντρωση στο γήπεδο του ΣΠΟΡΤΙΓΚ.

Ανοιχτό άφησε και πάλι ο Πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του σε ιταλικό περιοδικό, το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής σε εθνικές εκλογές, σε περίπτωση που το μήνυμα της εκλογικής αναμέτρησης δεν είναι θετικό για την κυβέρνηση.

Τελική πρόβα πραγματοποιήθηκε το πρωί στο υπουργείο Εσωτερικών για την έγκαιρη μετάδοση των αποτελεσμάτων. Στις 9 και μισή το βράδυ της Κυριακής η πρώτη εικόνα των εκλογών. Δεν πρόκειται να γίνει exit poll από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο Πρωθυπουργός να αλλάξει πολιτική και να μην εκβιάζει τους πολίτες τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, που περιόδευσε το πρωί σε Κερατσίνι και Καμίνια.

Ο πατριωτισμός του Πρωθυπουργού σημαίνει νέα δεινά για τους εργαζόμενους, τόνισε από τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας η Αλέκα Παπαρήγα. Την παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας για μια οικουμενική κυβέρνηση, ζήτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Να πουν όχι στο Μνημόνιο την Κυριακή, κάλεσε τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας από το Περιστέρι. Να επιλέξουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια, κάλεσε τους ψηφοφόρους ο Φώτης Κουβέλης.

Αναταράξεις στη Ρηγίλλης μετά την φημολογούμενη δήλωση Καραμανλή ότι «το Μνημόνιο είναι αναγκαίο κακό». Συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού διαβεβαίωσαν ότι ο κ. Καραμανλής ακολουθεί την επίσημη πολιτική γραμμή της Ν.Δ στα θέματα Οικονομίας.

Και η αναζήτηση συνεχίζεται…Το 15ο και τελευταίο δέμα-βόμβα, αναζητά ακόμα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ-ΑΣ οι δύο τηλεκάρτες, που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων στο Παγκράτι. Μέτρα για την ασφαλέστερη διακίνηση των δεμάτων μελετούν εμπειρογνώμονες στις Βρυξέλλες.

Κλειστά σήμερα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, λόγω των αντιδράσεων των πρακτόρων στα σχέδια του Οργανισμού για δημιουργία εταιρικών καταστημάτων.

Χρηματιστήριο! Στο συν 0,67% σήμερα. Στις 1.507 μονάδες ο γενικός δείκτης. Πάνω από τις 900 μονάδες βάσης ανέβηκε σήμερα το «σπρεντ» των ελληνικών δεκαετών ομολόγων δανεισμού.

ΚΑΙΡΟΣ! Γενικά αίθριος ο καιρός αύριο Σάββατο στην Αττική. Οι άνεμοι μεταβλητοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαθανασόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιά στην Καλλιθέα: «Να ‘ναι καλά τα παιδιά, με κράτησαν» λέει η 75χρονη - «Τους ευχαριστούμε», δηλώνει ο γιος της

Λήμνος: 5χρονος παρασύρθηκε με φουσκωτό στρώμα λόγω ανέμων - Τον διέσωσε το Λιμενικό, συνέλαβαν τους γονείς

Συνελήφθη 57χρονη για πυρκαγιά από πρόθεση στην Κορινθία

Δολοφονία στην Καλλιθέα: Στην Ευελπίδων οι επτά νεαροί συλληφθέντες για το επεισόδιο με θύμα τον 15χρονο

Δέκα μήνες φυλάκιση σε τρία στελέχη της «Αττικες Διαδρομές» για το χάος στην Αττική Οδό το 2022

Διερευνητικές επαφές για πιθανό τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Πατήσια: Έκρηξη σε κατάστημα ενοικιάσεως αυτοκινήτων - Εντοπίστηκε εκρηκτική ύλη

Βενεζουέλα-σεισμοί: Η ακτογραμμή του Τρινιντάντ σηκώθηκε 6 μέτρα - 48% πιθανότητες για ισχυρούς μετασεισμούς

Έκτακτο Επίδομα Παιδιού €150: Ποιοι δεν θα δουν ούτε … ευρώ από την ενίσχυση

Προκλητικός Ερντογάν: «Η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από την Τουρκία, υπάρχει η γεωγραφία της καρδιάς μας»