Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο στην Πυλαία, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και θέλει τη νίκη, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την άσχημη εμφάνιση κόντρα στον Άρη. Έτσι, οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ περιμένουν τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας και για αυτό τη Δευτέρα εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, καλώντας τους ΠΑΟΚτσήδες να βρεθούν από νωρίς στο Παλατάκι.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 4μ.μ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1.
Διευκρινίζεται ότι, λόγω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, καλό θα ήταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν το συντομότερο δυνατό τα εισιτήριά τους και να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι για την αγορά απλών εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Οι τιμές των απλών εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είναι οι εξής:
15€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
20€ 108, 109, 110, 111
50€ VIP 1&4
100€ VIP 2&3
10€ Παιδικά εισιτήρια, για παιδιά μέχρι 14 ετών
Η διάθεση των απλών εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ θα γίνει ως εξής:
Τρίτη (9/11)-Παρασκευή (12/11): 10π.μ - 4μ.μ
Σάββατο (13/11): 10.π.μ ως και την έναρξη του αγώνα».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης