Εκνευρισμένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα με σκορ 3-1 από την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του Εργοτέλη αμέσως μετά το ματς. Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε ότι η ομάδα του δέχτηκε δύο γκολ που θα μπορούσε να αποφύγει, ενώ αναφέρθηκε και σε πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του. Αιχμές κατά Αλεξόπουλου και Ολίσε.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε, όμως σε πολύ καίριες στιγμές δεχθήκαμε γκολ. Το πρώτο ήταν αστείο και το δεύτερο προήλθε από λάθος τακτικής. Έγινε προσπάθεια από όλους και στα τελευταία 20-25 λεπτά είχαμε κλείσει τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και προσπαθούσαμε με διάφορους τρόπους για το γκολ και τον βαθμό. Δεν ήρθε, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ξέρουμε να χάνουμε και είναι αξιέπαινη ήττα όταν έρχεται μετά από προσπάθεια», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νίκου Καραγεωργίου, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στο ημίχρονο.

«Οι αλλαγές στο ημίχρονο δεν ήταν ούτε αναγκαστικές ούτε για λόγους τακτικής. Ήταν αλλαγές που έπρεπε να γίνουν γιατί έχουμε μάθει στον Εργοτέλη να είμαστε οικογένεια και να μαχόμαστε. Όποιος δε θέλει να συμμετέχει σε αυτό, μένει έξω από την ομάδα. Είναι εσωτερικό μας θέμα», φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τους Αλεξόπουλο και Ολίσε.

«Θυμόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια αν ο Εργοτέλης κερδίζει πέναλτι και ο διαιτητής δεν το δίνει; Το ποδόσφαιρο δεν πάει έτσι μπροστά. Η ΑΕΚ δε γίνεται έτσι μεγάλη ομάδα αλλά επειδή θα παίξει καλά. Γιατί κάθε φορά να συμβαίνει αυτό όταν ερχόμαστε εδώ; Δε χρειάζεται να το δούμε στην τηλεόραση», κατέληξε.

«Εσείς εκπροσωπείτε την ΑΕΚ εδώ μέσα», είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και αποχώρησε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιαννιώτας: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Κλειστά χαρτιά από Γρηγορίου ενόψει του ντεμπούτου του στον Άρη - Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Παναθηναϊκό

Μπενίτεθ: «Περιμένουμε έναν Άρη σκληρό, συμπαγή και δύσκολο να τον νικήσεις - Ο νέος τεχνικός θα δώσει έξτρα κίνητρο»

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την ΑΕΛ Νοvibet

Με Ελ Κααμπί-Ταρέμι αλλά χωρίς Ορτέγκα η αποστολή του Ολυμπιακού

Εξαντλήθηκαν και τα επιπλέον εισιτήρια για το Βόλος - ΑΕΚ

Mε Σισοκό η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη, εκτός ο Ίνγκασον για λόγους αποφόρτισης - Η διάγνωση για Σιώπη

Την Τρίτη (3/3) το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Βουτσαρά

Αθανασίου: «Σπουδαία πρόκριση για Παναθηναϊκό, αλλά προέχουν 3 ''τελικοί'' στην Ελλάδα - Πολλές αλλαγές κόντρα σε Άρη»

Τσακίρης: «Να συνδυαστεί με νίκη η μεγάλη εκδρομή των οπαδών της ΑΕΚ στον Βόλο - Η 11άδα της Ένωσης»