Βρίσκεσαι στην δυσάρεστη θέση να έχεις τον ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδας απέναντι σου στα 11 μέτρα, έτοιμο να σε… εκτελέσει.

Ξέρεις ότι αν καταφέρεις να κρατήσεις την εστία σου απαραβίαστη, θα γίνεις ήρωας.

Κάνεις κάποια …τσαλιμάκια- καλή ώρα σαν αυτά που έκανε ο Γκρόμπελαρ- με σκοπό να μπερδέψεις τον αντίπαλο και «ώ του θαύματος» καταφέρνεις με διπλή προσπάθεια να αποκρούσεις.

Βρίσκεσαι στα ουράνια… ψάχνεις την κοπέλα σου στις κερκίδες για να κερδίσεις λίγους πόντους… παραπάνω στην εκτίμησή της. Απέδειξες επιτέλους ότι είσαι καλός τερματοφύλακας και αξίζεις να έχεις φανέλα βασικού στην εθνική της χώρας.

Και ξαφνικά… χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Όλα γκρεμίζονται σε μια στιγμή γύρω σου και από ωραίος γίνεσαι μοιραίος.

Κάπως έτσι θα πρέπει να αισθάνθηκε ο τερματοφύλακας της Ολίμπια στο ντέρμπι κόντρα στην Σέριφ Τιρασπόλ για το πρωτάθλημα Μολδαβίας.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε το λόγο



Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 1-1, με τους παίκτες της Ολίμπια να ισοφαρίζουν στο δεύτερο ημίχρονο και να μετριάζουν την… γκάφα του τερματοφύλακά τους.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προσφορές για συμβόλαια στην πρώτη γραμμή: Στη Ρωσία ο πόλεμος διαφημίζεται όπως... οποιαδήποτε άλλη δουλειά

Ρακούν έκανε διάρρηξη σε κάβα, κατέβασε μπουκάλια με ουίσκι και λιποθύμησε στο μπάνιο

Καθηγητής στο Duke ζήτησε από τους φοιτητές του να βρουν τι ώρα είναι από αναλογικό ρολόι... Δεν πήγε καλά αυτό

10 μυρωδιές στο αυτοκίνητο που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσεις και τι μπορεί να σημαίνουν

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πίνεις ένα μπουκάλι νερό που έχει μείνει στο αυτοκίνητο

Το ήξερες ότι υπάρχει χώρα όπου είναι παράνομο -κυριολεκτικά- να ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου;

Τον Ιούλιο κέρδισε 1,1 εκ. ευρώ και τον Σεπτέμβριο έπαθε εμβολή γιατί πάρταρε δίχως αύριο!

Ο Παπουτσωμένος Σκύλος: Τα βίντεο στο διαδίκτυο που ξεσηκώνουν αντιδράσεις

Τραμπουκίζουν τα μεγάλα σκυλιά τα μικρόσωμα; Καμιά φορά... και έχουμε βίντεο που το αποδεικνύει

Ανεπανάληπτο: Αγγελτήριο γάμου σε… κηδειόχαρτο!