«Καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αλλαγή σελίδας στα πράγματα της ποδοσφαιρικής ομάδας», αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη χθεσινή «ανοικτή ενημέρωση» προς τον κόσμο του «γηραιού» από τη διοίκηση. «Γιατί, η σελίδα άλλαξε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ανοικτή ενημέρωση από την Διοίκηση

Η πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα διαδικασία της ανοικτής ενημέρωσης του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ από την Διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία έλαβε χθες το βράδυ, χώρα στο Κατσάνειο, καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αλλαγή σελίδας στα πράγματα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η Διοίκηση, με πραγματικά ανοιχτά χαρτιά, ενημέρωσε (με ακριβή ποσά και λεπτομέρειες) τον κόσμο του Συλλόγου για τους πόρους (τα απόλυτα έσοδα) της ΠΑΕ, τις δαπάνες και τις υποχρεώσεις της, καθώς και για μια σειρά εξειδικευμένα θέματα στον οικονομικά αλλά και στον αγωνιστικό τομέα. Ο κάθε Ηρακλειδέας, που ενδιαφέρεται, έγινε κοινωνός της πραγματικότητας στην ΠΑΕ και αυτό θα εξακολουθήσει να γίνεται ανά τακτά διαστήματα, με απόλυτη πίστη στην διαφάνεια, στην αμεσότητα της ενημέρωσης στη λογική των ‘ανοικτών χαρτιών, που μόνο στην ‘κυανόλευκη’ ποδοσφαιρική πραγματικότητα ισχύει και θα ισχύει.

Γιατί, η σελίδα άλλαξε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας