Το Σάββατο αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αναμένεται να επιστρέψει ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι, ο οποίος την Παρασκευή προπονήθηκε σε εντατικούς ρυθμούς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μπορέσει να συμπεριλάβει τον Ιάπωνα μέσο για το παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής με τον Άρη.

Παράλληλα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Μανώλης Παπαστεριανός και είναι δεδομένο πλέον πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους».

Ακόμα στην οικογένεια του Ηρακλή προστέθηκε ένα ακόμα μέλος καθώς η σύζυγός του Καρλίνιος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Βραζιλιάνος μέσος κέρασε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

Νίστρουπ με νόημα: «Αυτή τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας – Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Ενδεχομένως λανθασμένες οι καλοκαιρινές αποφάσεις - Ίσως το Champions League επηρεάζει το μυαλό των παικτών»

Τετέι: «Ο κόουτς μού έχει δώσει ρόλο που μπορώ ν' ανταπεξέλθω - Με τον καιρό θα γίνω ακόμα καλύτερος»!

Αντίνο: «Τα δώσαμε όλα, μας δίνει δύναμη ο κόσμος μας»

Κετσετζόγλου: «Σαν να μην μπήκε στο ντέρμπι η ΑΕΚ, έχασε εύκολα - Φάνηκε πόσο λάθος έκανε με το δεξί μπακ...»

Νίστρουπ: «Νικήσαμε με διαφορετικό τρόπο, έτοιμοι να δώσουμε χαρές στον κόσμο – Σπουδαία ομάδα η ΑΕΚ»