Το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του μόλις στο 7’ υποστήριξε ο Αντώνης Πετρόπουλος πως ήταν ο κύριος λόγος για την απώλεια βαθμών. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν ξέχασε και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίες ήταν δικαιολογημένες κατά την άποψή του.

«Το γρήγορο γκολ στην αρχή και αυτό μας έβαλε πίσω στο σκορ. Καταφέραμε όμως και αντιδράσαμε με τον Τζιμπρίλ. Στο β' ημίχρονο πιέσαμε, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν ήμαστε αυτοί που έπρεπε. Όταν τρως γκολ νωρίς αιφνιδιάζεσαι. Εμείς αντιδράσαμε, κάναμε προσπάθεια, αλλά αυτή δεν ήταν αρκετή».

Για τις αποδοκιμασίες υπογράμμισε: «Οι οπαδοί μας θέλουν να παίξουμε καλή μπάλα αυτό Εμείς πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR