Την ευχή να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Τσέλσι έκανε δημόσια ο Ντιντιέ Ντρογμπά. Ο 32χρονος επιθετικός δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένος στην ομάδα και στην πόλη και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσει. Άλλωστε τονίζει ότι έχει ακόμη μπροστά του αρκετό χρόνο για ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας.

«Θέλω να μείνω στην Τσέλσι. Είναι η πρώτη φορά που μένω τόσα χρόνια σε μία ομάδα και θα ήθελα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου. Η οικογένειά μου έχει εγκατασταθεί στην περιοχή, τα παιδιά πάνε σχολείο και δεν θα ήθελα να κάνω μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου», τονίζει ο Ιβοριανός άσσος.

Στη συνέχεια όμως και με αφορμή την ήττα των «μπλε» από την Σάντερλαντ, ρωτήθηκε για το θέμα της γερασμένης Τσέλσι. Ντρογκμπά, Ανελκά, Μαλουντά, Λάμπαρτντ είναι μερικοί από τους μέσους και επιθετικούς που έχουν πατήσει και περάσει τα 30 χρόνια και αυτό ίσως δυσκολεύει την ομάδα στη φυσική κατάσταση. Ή μήπως όχι;

«Πολλοί αναφέρουν ότι ο Μ.Ο. ηλικίας στην ομάδα είναι μεγάλος. Όμως το να είσαι 32-33 χρονών τώρα δεν είναι το ίδιο όπως ήταν πριν μία δεκαετία. Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει πλέον μία πολύ καλή ζωή, με δυνατή προπόνηση και υγιεινή διατροφή. Και εγώ και το συγκεκριμένο ρόστερ έχουμε μερικά πολύ καλά χρόνια ακόμη μπροστά μας», επισημαίνει αποφασιστικά ο Ντρογκμπά.

Επιμέλεια: Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!

Διαστημική Σίτι με… 10 γκολ στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της και μαγικό ντεμπούτο από Σεμένιο!

Φοβερός ο Ροφς, απέκρουσε τρία πέναλτι της Έβερτον και έστειλε τη Σάντερλαντ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου!

Μαγικές στιγμές στο γήπεδο της Μάκλσφιλντ, δάκρυσε για τον αδερφό του ο Ρούνεϊ!

Το απόλυτο σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας: Η Μάκλσφιλντ της 6ης κατηγορίας απέκλεισε την κάτοχο, Κρίσταλ Πάλας!

«Δύο ομάδες της Premier League έχουν στις λίστες τους τον Τσιμίκα»