Χωρίς τον Καλίντ Μπουλαρούζ θα παραταχθεί η Στουτγκάρδη κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις για την 5η αγωνιστική του Europa League. Ο Ολλανδός αμυντικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο, στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καϊζερσλάουτερν.

Στις τρεις εβδομάδες υπολογίζεται το διάστημα της απουσίας του. Κατά συνέπεια θα λείψει και από τα ματς με Κολωνία, Αμβούργο και Χόφενχαϊμ για την Bundesliga.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Οντένσε, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού