Την υποστήριξη του κόσμου ζήτησε ο προπονητής της εθνικής Αγγλιας, Φάμπιο Καπέλο, ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Γαλλία σήμερα το βράδυ στο Γουέμπλεϊ, καθώς ο Ιταλός προπονητής σκέφτεται να κατεβάσει το μέσο όρο ηλικίας της ενδεκάδας.

Στο φιλικό κόντρα στη Γαλλία θα κάνουν ντεμπούτο οι Άντι Κάρολ και Τζόρνταν Χέντερσον, ενώ ο Κίεραν Γκιμπς θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας μόλις για δεύτερη φορά. Ωστόσο και ο Μίκα Ρίτσαρντς μπορεί να ξεκινήσει, αν τελικά ο Φιλ Τζιαγκιέλκα δεν καταφέρει να αναρρώσει.

«Ελπίζω πως η απόδοση των νέων θα είναι πραγματικά καλή, αλλά οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να καταλάβουν πως μπορούν να τους «κάψουν» αν δεν τα καταφέρουν. Πρέπει να τους βοηθήσουμε. Δεν είναι το ίδιο όταν παίζουν με την ομάδα κάτω των 21 και όταν παίζουν μπροστά σε 90.000 κόσμο», τόνισε ο Καπέλο, ο οποίο, όπως πρόσθεσε πως θέλει να δώσει χρόνο στους νέους, ώστε να βελτιωθούν και να αποβάλουν τους φόβους τους.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!

Ιπτάμενος Τζολάκης: Απίθανη απόκρουση στο σουτ του Τζέιμς, κράτησε το 2-1 για τη Χαλ!