Σχεδόν πλήρης αναμένεται να παραταχθεί ο Ηρακλής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τους Κατσαμπή, Χοσέμι, Σολτάνι και Ιάκομπ να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να τίθενται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες ο Πέτρος Κανακούδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης από την Πέμπτη, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος και αυτός. Σε ίδια περίπου μοίρα βρίσκεται και ο Κομπαγιάσι, αφού και αυτός αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι δύο διεθνείς, Γιώργος Κατσικάς (Ελπίδες) και Απόστολος Βέλλιος (Νέων).

Την Πέμπτη στις 14:30 θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!