Κάτω από δυσμενείς καιρικές και γηπεδικές συνθήκες συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας στη Βάρη ενόψει ΠΑΟΚ. Δεν έδωσε το «παρών» ο Ζαν Μαρί Σιλά, αποθεραπεία έκανε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος. Αισιοδοξία για τον αγώνα κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά».
Μετ’ εμποδίων συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Ελ Πάσο». Οι «μπλε» προπονήθηκαν υπό καταρρακτώδη βροχή στην Βάρη, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Στην προπόνηση δεν έδωσε το «παρών» ο Σιλά, ο οποίος επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ αποθεραπεία συνέχισε ο Κουτσοσπύρος, του οποίου η συμμετοχή είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Στην προπόνηση της Παρασκευής θα κριθούν πολλά σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου να διαπιστώνει την κατάσταση της ετοιμότητας των παικτών του.
Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης