Ικανοποιημένος από τη νίκη της Εθνικής ομάδας εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αμέσως μετά τη νίκη επί της Αυστρίας. Ο αμυντικός της Μίλαν έδωσε συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν με την «γαλανόλευκη», ενώ έπλεξε και το εγκώμιο των αντιπάλων.

«Σίγουρα με αυτές τις εμφανίσεις μόνο συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας μπορούν να βγουν. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνουμε συνέχεια πού καλά, γιατί βρισκόμαστε μια φορά τη μήνα και, φυσικά, όταν δεν είμαστε μαζί χάνετε η χημεία. Αυτό που δείξαμε, όμως, είναι ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και παίζουμε πάντα για το αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».

Ερωτηθείς για το αν αντιμετώπισε προβλήματα από τους υψηλόσωμους Αυστριακούς επιθετικούς, τόνισε: «Είναι πολύ καλή ομάδα η Αυστρία Σίγουρα είναι πολύ ψηλή ομάδα, αλλά δεν είχαμε προβλήματα στον αέρα. Είναι, όμως, και πολύ κινητική ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Φορτούνα Σιτάρντ: Τρίτο φιλικό τεστ επί ολλανδικού εδάφους για τους «ερυθρόλευκους»

Μέρλο: «Πλήρης συμφωνία όλων των πλευρών για τη μεταγραφή Πινέδα από την ΑΕΚ στη Μοντερέι»

Σπανός: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου»

Όλα τα βραβεία που δόθηκαν στην κλήρωση της Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Μεγάλο στοίχημα η διαιτησία και οι νεαροί Έλληνες - ΕΠΟ και Λίγκα συνεχίζουν με αγαστή συνεργασία»

Λυσάνδρου: «Η Λίγκα έχει προνοήσει ορθώς να δίνει κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες για τις ομάδες που παίζουν προκριματικά»

Μάτος: «Σύντομα θα έχουμε μεταγραφικά νέα, έχουμε κάνει καλό δίδυμο με τον Βιεϊρίνια, δεν έπαψα να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ»

Μήνυμα Βρούτση: Μείωση βίας, αύξηση εισιτηρίων, περισσότερη στήριξη στη Λίγκα

Γκαγκάτσης: «Να επιβάλλουμε τους νεαρούς Έλληνες και στη Super League»

Ηττήθηκε από την Ομόνοια με ανατροπή, αλλά άφησε θετικές εντυπώσεις ο Παναιτωλικός στο πρώτο του φιλικό