Ο Ντάρκο Ρούσο θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Πιλαφίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε και επισήμως την Πέμπτη η «κυανόλευκη» ΚΑΕ. Ο 47χρονος κόουτς, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον «γηραιό» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, χαρακτήρισε την απόφαση του να αναλάβει το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, εύκολη.

«Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα καθώς γνωρίζω το Ελληνικό Πρωτάθλημα και τον Ηρακλή. Θέλω να γνωρίσω τους παίκτες της ομάδας για τους οποίους έχω μια πρώτη εικόνα και πιστεύω ότι η συνεργασία μου μαζί τους θα είναι άριστη, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρούσο.

* Ο Ντάρκο Ρούσο έχει εργαστεί άλλες δυο φορές στην Ελλάδα καθώς το 2004 είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πατρών, ενώ το 2006 ήταν προπονητής του Αμαρουσίου.

Τέλος, με σχετική ανακοίνωση την ίδια μέρα, η "κυανόλευκη" ΚΑΕ ενημερώνει πως: "Το ΔΣ της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συγκαλεί σε πρώτη συνεδρίαση τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. Η Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 15 Δεκεμβρίου (18:00) στο Ιβανώφειο και θα έχει ως μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΚ και οι Γιαμπουσέλε και Σλούκας

ΑΕΚ: Με πέντε ξένους απέναντι στον Παναθηναϊκό

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε