Παίκτης της Λίβερπουλ θα γίνει από τον προσεχή Ιανουάριο ο Μαρκ Γκονζάλες. Ο παίκτης της Αλμπαθέτε πάντως σε δηλώσεις που έκανε έδειξε «προσγειωμένος», παρά το γεγονός ότι θα πάρει μεταγραφή στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ. Ο Χιλιανός ακραίος μέσος θα μεταβεί στο Άνφιλντ την Παρασκευή.
Σύμφωνα με την άποψη των περισσότερων ο Γκονζάλες θα βοηθήσει σημαντικά τη Λίβερπουλ ενώ θα βρει αμέσως θέση βασικού στην ενδεκάδα των «κόκκινων». Ο τελευταίος όμως δε συμφωνεί με αυτή την άποψη που δήλωσε για το θέμα:
«Δε νομίζω ότι θα είμαι βασικός στη Λίβερπουλ. Υποθέτω ότι ο προπονητής μου θα με αφήσει να περιμένω αρκετό καιρό. Ξέρω πολύ καλά ότι δε θα είναι καθόλου εύκολο να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ σε περίπτωση που την κερδίσω δε θα είναι καθόλου εύκολο να την διατηρήσω. Πρέπει να δουλέψω σκληρά γιατί η Λίβερπουλ είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα».
Επιμέλεια: Χρήστος Κατσιμάρης