Μόνο νίκη θέλει ο Άρης στο παιχνίδι με την Καλαμάτα στο άδειο λόγω τιμωρίας «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους προκειμένου να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στις θέσεις της κορυφής. Στον πάγκο θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο Σανχούρχο, ο οποίος δεν είναι στην αγωνιστική κατάσταση που θέλει ο Αναστόπουλος.

Μία ακόμη νίκη, την τρίτη του σερί θέλει να σημειώσει ο Άρης στο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Οι «κίτρινοι», μετά το κακό ξεκίνημα δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους και να πλησιάζουν σιγά-σιγά στην κορυφή και θέλουν να συνεχίσουν έτσι μιας και στόχος είναι η άμεση επιστροφή στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής. Οι παίκτες του Άρη θα έχουν να αντιμετωπίσουν για μία ακόμη φορά εκτός από έναν δυνατό αντίπαλο και τις άδειες εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», λόγω της τιμωρίας των «κιτρίνων».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και εκτός από την απουσία του τιμωρημένου Βανγκελί, του οποίου τη θέση στην αρχική ενδεκάδα θα πάρει ο Τσαγκαράκης, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Ο Φερνάντο Σανχούρχο όπως όλα δείχνουν δε θα ξεκινήσει βασικός, λόγω του ότι κρίθηκε ανέτοιμος αγωνιστικά από τον «μουστάκια».

Η 19μελης αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Μπούτσεκ, Πουρλιοτόπουλος, Παπαδόπουλος, Γόγολος, Κολτσίδας, Ντεκάμς, Αμπελάς, Μωυσιάδης, Νεμπεγλέρας, Ντομορό, Κάσερες, Μπενίσκος, Βελώνης, Γκουγκουλιάς, Ντούρντεκ, Τσαγκαράκης, Μπόλος, Ταλιάνι, Σανχούρχο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube