Στην συνέντευξη Τύπου, μετά το ισόπαλο 1-1 μεταξύ του Πανιωνίου και του ΟΦΗ, ο τεχνικός των «Κρητικών» άφησε «αιχμές» για τη διαιτησία. «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, όχι γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά γιατί κάποιοι δεν μας άφησαν να κερδίσουμε», τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ. «Ορισμένοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους και κάποιοι αν δεν καταλάβουν τι ποδόσφαιρο παίζεται στην Ελλάδα δεν θα συνεχίσουν στον Πανιώνιο», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιόζεφ Μπουμπένκο.

Βαγγέλης Βλάχος: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, όχι γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά γιατί κάποιοι δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Έχουμε πει τόσες φορές ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να προχωρήσει μπροστά, όμως υπάρχουν άνθρωποι που πράττουν το αντίθετο. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στην αποβολή μου είπα κάτι στο διαιτητή σε έντονο ύψος, ίσως με αρκετή δόση ειρωνείας, και αμέσως με απέβαλε».

Γιόζεφ Μπουμπένκο: «Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο. Χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς αν και είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως σημειώσαμε μόνο ένα. Είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα και ελάχιστη οργάνωση στο κέντρο, ειδικά στο πρώτο μέρος και μετά το 1-0. Ορισμένοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους και κάποιοι αν δεν καταλάβουν τι ποδόσφαιρο παίζεται στην Ελλάδα δεν θα συνεχίσουν στον Πανιώνιο. Αντιμετωπίζω περισσότερα προβλήματα από όσα αρχικά περίμενα στην ομάδα. Δεν προχώρησα σε τρίτη αλλαγή επειδή έκανα δύο στην αρχή του δευτέρου μέρους και φοβήθηκα μήπως χτυπήσει κάποιος. Μετά το 1-1 δεν είχα στον πάγκο άλλον επιθετικό».

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!