Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου θα αναχωρήσει τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με τη Ρόζενμποργκ. Στη διάθεση του Τροντ Σόλιντ θα βρίσκεται ο Γρηγόρης Γεωργάτος, παρά το αιμάτωμα που κληρονόμησε στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ετοιμοπόλεμος και ο Τουρέ, δύσκολα θα προλάβει ο Τζόρτζεβιτς. Δυσμενής η παράδοση για τον Ολυμπιακό στη Νορβηγία.

Με μοναδικό στόχο το «διπλό»

Με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση των τριών βαθμών αναχωρεί την Δευτέρα για τη Νορβηγία ο Ολυμπιακός, που με νίκη παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης για το Κύπελλο UEFA. «Στο Τροντχάιμ πρέπει να παίξουμε αρκετά έως πολύ καλύτερα για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη», το σύνθημα του Τροντ Σόλιντ για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ρόζενμποργκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως πρέπει να παρουσιαστούν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο σε σχέση με την απόδοσή τους στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, αν θέλουν την Τετάρτη να σημειώσουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο Champions League.

Έτοιμοι Γεωργάτος, Τουρέ, δύσκολα ο «Τζόλε»

Στη διάθεση του Τροντ Σόλιντ για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Ρόζενμποργκ θα βρίσκεται κανονικά ο Γρηγόρης Γεωργάτος, παρά το αιμάτωμα που κληρονόμησε στον τετρακέφαλο αγώνα στον αγώνα με τον Ατρόμητο μετά από γονατιά αντιπάλου. Ο πολύπειρος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ έκανε το πρωί της Κυριακής θεραπεία και εκτιμάται πως θα είναι στη διάθεση του Τροντ Σόλιντ για τον αγώνα της Νορβηγίας. Άλλωστε η παρουσία του κρίνεται αναγκαία, αφού η συμμετοχή του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη ως απίθανη. Ο «Τζόλε» ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας. Ο Γιάγια Τουρέ, που έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα του Σαββάτου λόγω ενοχλήσεων στο μετατάρσιο, προπονήθηκε κανονικά και θα αγωνιστεί την Τετάρτη.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία. Ο Μιχάλης Καψής και ο Έρβιν Λέμενς έκαναν θεραπεία, ο Ντακόλ δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ Ταραλίδης και Κωνσταντίνου έκαναν ατομική προπόνηση. Ρεπό, τέλος, είχε ο Βενετίδης.

Η επόμενη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας στις 10:00. Ακολούθως ο Τροντ Σόλιντ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει στις 14:00 με πτήση τσάρτερ για τη Νορβηγία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή θα φτάσει στο Τροντχάιμ. Την Τρίτη στις 18:30 ο Νορβηγός τεχνικός του Ολυμπιακού θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο «Λέκερνταλ», ενώ μισή ώρα αργότερα οι παίκτες θα προπονηθούν στην έδρα του αγώνα.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης, Κώστας Αναγνώστου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!