Μετά τη λύση του συμβολαίου του Ρόι Κιν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλοι περίμεναν με ενδιαφέρον το σχόλιο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός μίλησε χθες για τον επί σειρά ετών αρχηγό της Γιουνάιτεντ, χαρακτηρίζοντας απαίσιο το γεγονός πως έπρεπε να αφήσει τον Ιρλανδό να αποχωρήσει.

«Οι παίκτες μεγαλώνουν. Αυτό είναι το απαίσιο μέρος της δουλειάς όταν είσαι σε μία ομάδα για πολλά χρόνια. Πρέπει να κάνουμε με πιο γρήγορο ρυθμό τις αλλαγές επειδή οι απαιτήσεις στην ομάδα μας είναι μεγαλύτερες», είπε χαρακτηριστικά ο 64χρονος προπονητής, ο οποίος σε λίγο καιρό συμπληρώνει είκοσι χρόνια στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Ο Φέργκιουσον πάντως όταν πιέστηκε από τους δημοσιογράφους για να δώσει μια εξήγηση σχετικά με την αποχώρηση του Κιν απάντησε με διπλωματικό τρόπο: «Το ξέρω ότι το θέλουν. Κι εμένα μ’ ενδιαφέρει». Αυτή η απάντηση άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είχε εισηγηθεί ο Σκωτσέζος τεχνικός την εκδίωξη του Κιν, παρά το γεγονός πως κάτι τέτοιο είχε διαρρεύσει.

Όσο για τις αντιδράσεις του κοινού, ο Φέργκιουσον δε δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα: «Δεν ανησυχώ για ενδεχόμενη αρνητική αντίδραση των οπαδών. Έχουμε σπουδαίους φιλάθλους, οι οποίοι δεν κοιτάνε μόνο το σήμερα, αλλά κοιτάνε το μέλλον της ομάδας».

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κούνια: «Έχουμε ακόμα μεγάλη εμπιστοσύνη μέσα μας, κάτι καλό μπορεί να βγει»

«Είσαι ένας σκ@@@#### Μπρόμπεϊ»: Ο Χάαλαντ, απαντούσε με χειροκρότημα στην καζούρα των αντίπαλων οπαδών!

Χαμός με Τσάκα, παραδέχθηκε το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού και κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκιση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημά της στην Premier League

Νέβιλ: «Ο Καρίκ πρέπει να σταματήσει να υπερασπίζεται τους παίκτες της Γιουνάιτεντ»

Έσωσε τον βαθμό, όχι όμως τη νέα «γκέλα» η Γιουνάιτεντ!

Πεντάρα κορυφής για την απόλυτη Σίτι, διπλό-ανάσα για τη Λίβερπουλ στην επιστροφή Ιραόλα στο Μπόρνμουθ!

Πρώτο γκολ με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση για τον Έντσο στη Σίτι!

Αρτέτα: «Απογοητευμένος από εικόνα και αποτέλεσμα-Πρέπει να νιώσουμε τον πόνο και να πάρουμε το μάθημα»

Κωστούλας: «Περήφανος» μετά τη μεγάλη εμφάνιση με την Μπράιτον