Η Κορίνθιανς προειδοποίησε την Τσέλσι πως θα χρειαστεί να πληρώσει 80 εκατ. ευρώ αν θελήσει να εντάξει στο δυναμικό της τον Κάρλος Τέβεζ. Οι «μπλε» φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση του Αργεντίνου στράικερ τον Ιανουάριο, στέλνοντας ταυτόχρονα τον δυσαρεστημένο Χερνάν Κρέσπο στο Σάο Πάουλο, ως αντάλλαγμα.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Αντρές Σάντσεζ, επιμένει ότι η Κορίνθιανς δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον Τέβεζ αυτή τη στιγμή: «Δεν έχουμε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με κανέναν και ούτε πρόκειται. Ο Κάρλος θα παραμείνει στην ομάδα για ένα χρόνο ακόμη, τουλάχιστον. Η ρήτρα του είναι 80 εκατ. ευρώ και δε νομίζω να υπάρχει ομάδα στον κόσμο διατεθειμένη να την πληρώσει».

Ο 21χρονος επιθετικός μεταγράφηκε στην Κορίνθιανς το Δεκέμβριο του 2004 από την Μπόκα Τζούνιορς, έναντι 16 εκατ. ευρώ, η πιο ακριβή μεταγραφή μεταξύ συλλόγων της Λατινικής Αμερικής.


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!