Την πιο δύσκολη αποστολή από τις ομάδες της Ευρωλίγκας έχει ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας στο Palacio de los Deportes την Ουνικάχα Μάλαγα (Πέμπτη 1/12, 19:45), η οποία με 2 νίκες και 2 ήττες μέχρι τώρα φιλοδοξεί να κερδίσει τους "πράσινους", οι οποίοι μετά από 14 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη παραμένουν αήττητοι. Η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ολύμπια στην Λουμπλιάνα (Πέμπτη 1/12, 19:45), σε ένα κρίσιμο παιχνίδι το οποίο θα προσδιορίσει την μετέπειτα πορεία της "Ένωσης" στη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται μία μέρα πριν (Τετάρτη, 30/11) στο ΣΕΦ με την Πρόκομ Τρεφλ, σε ένα παιχνίδι που η νίκη για τους γηπεδούχους αποτελεί μονόδρομο, από τη στιγμή που στα 4 πρώτα παιχνίδια μετράνε μόλις μία επιτυχία.
Στο ULEB Cup ο Άρης μετά την απρόσμενη ήττα από τον Πανελλήνιο, θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τον αγώνα του με την Εστουντιάντες (Τρίτη 29/11, 21:30) για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου ενώ ο Πανιώνιος έχει δύσκολη αποστολή στη Λιόν με αντίπαλο τη Βιλερμπάν (Τρίτη 29/11, 21:30) με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη.
Τέλος για το FIBA Euro Cup, οι υποχρεώσεις για Μαρούσι και ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση ολοκληρώνονται αύριο (Τρίτη 28/11), με την ομάδα των "βορείων προαστίων" να αντιμετωπίζει την Κάπιταλς στην Ολλανδία (20:30) και τον "δικέφαλο του βορρά" να δίνει τέλος στην..."αγγαρεία" με την Κάλεβ στο Ταλίν (19:00).
Επιμέλεια: Αντώνης Μπότσικας